Inleiding

De Inkomende RSS module doet het omgekeerde van de uitgaande RSS module, waarbij je de bezoekers op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes in jouw organisatie. 


In de Inkomende RSS module ga je op zoek naar een bestaande feed die je op jouw website plaatst. Dit kunnen thema-gerelateerde nieuwsberichten zijn of de laatste artikels uit een lokale krant bijvoorbeeld. Wanneer de bezoeker op een artikel klikt, opent er een externe pagina naar het originele artikel.

 

Waar vind je bestaande RSS lijsten? 

Heel wat websites bieden RSS lijsten aan, onderverdeeld in verschillende thema’s, waarin artikels verschijnen met onderwerpen gerelateerd aan dat thema. Vaak moet je zoeken in de footer van een website. Veelal herken je een RSS lijst aan dit icoon:


Enkele voorbeelden van RSS lijsten 


Een RSS pagina is een html-pagina en oogt als een wirwar van tekens en letters. Enkel de URL van de pagina is van belang. Kopieer deze om de Inkomende RSS module te gebruiken.

Installatie

  • Ga via de back-end van je website naar de Paddle Store
  • Navigeer naar de "Inkomende RSS" module en druk op installeren

Configuratie
Na de installatie kan je de Inkomende RSS eveneens instellen via de Paddle Store
  • Klik op "+ Inkomende RSS Feed Toevoegen"
  • Geef de RSS lijst  een titel en geef de URL in, klik vervolgens op opslaan

  • Ga naar de pagina waarop je de lijst wilt plaatsen en ga naar "Pagina regio's". Voeg een Inkomende RSS Pane toe aan een regio

  • Je kan kiezen tussen de korte titelweergave of de magazine modus, waarin ook afbeeldingen, de eerste zinnen van een artikel en de datum getoond wordt. Als de intro van een artikel te lang is, wordt het afgebroken met drie puntjes