Inleiding

kañooh past de webstijlgids van de Vlaamse overheid toe op het webplatform. Elke kañooh website van de Vlaamse Overheid kan de zogenaamde 'Global header en footer' installeren. Deze verschijnen boven- en onderaan jullie website als 2 witte balken.

  • De global header toont het logo van Vlaanderen. Het is mogelijk om deze uit te klappen en van een extra menu te voorzien, waarmee je kan doorlinken naar andere Vlaamse departementen.
  • De global footer toont de boodschap 'Dit is een officiële website van de Vlaamse Overheid. Ook hier is een mogelijkheid om meer informatie te tonen.

De Vlaamse overheid maakt het mogelijk om op iedere website een unieke header en footer te plaatsen. Om een gepersonaliseerde embed code aan te vragen, stuur je de ingevulde info vanop deze pagina door naar support@kb.vlaanderen.be. Vergeet daarbij zeker niet te vermelden dat je een kañooh website hebt! De gegevens die zij jullie doorstuurt, kan je als token gebruiken bij de installatie van het nieuwe theme, zoals je hieronder kan zien. Laat je deze velden open, dan zal er een standaard header en footer op jouw website verschijnen


Installatie

Je maakt zelf de keuze of een global header en footer nodig of gewenst is op jouw website. Het installeren van deze functionaliteit doe je in de back-end via de Theme Store. Daar kan je kiezen voor VO-branding, bij het aanmaken van een nieuw theme of kleurenpalet.