Het is cruciaal dat de teksten en bijhorende gegevens op je website geen fouten bevatten. Als het online redactieteam van jouw organisatie niet over de nodige expertise beschikt om de juistheid van inhoud te garanderen, is het zinvol en bijzonder handig om een deskundige in te schakelen. Daarvoor ontwikkelde kañooh de read-only gebruikersrol op het webplatform.

 

Wat kan de read-only gebruiker doen?

 

Een read-only gebruikersrol geeft de mogelijkheid om experten op ongepubliceerde pagina’s toe te laten, zodat zij in de back-end van de website teksten en inhoud kunnen nalezen. Op basis van de opmerkingen van de expert, kan het online redactieteam de nodige aanpassingen doorvoeren in (ongepubliceerde) teksten.

 

De extra gebruiker heeft toegang tot het dashboard in de back-end van een website, van waaruit hij een duidelijk overzicht krijgt van verschillende pagina’s, waarnaar hij vervolgens kan doorklikken. De read-only user kan geen pagina’s aanpassen, verplaatsen, toevoegen of verwijderen en hebben ook geen toegang tot de volgende sectoren: Structuur - Regio’s - Taxonomie - Paddle store - Homepagina – Themer.

 

Het toevoegen van deze nieuwe gebruikersrol gebeurt door de support desk van kañooh. Geef ons een seintje via helpmij@kanooh.be en wij maken het snel voor jullie aan.