Het kañooh hostingplatform heeft een beschikbaarheid op de cloud van 99.99%. Dat wilt zeggen dat er 0,01% kans is dat het systeem faalt en jouw website niet beschikbaar zal zijn. Om alle risico’s uit te schakelen is er monitoring voorzien, naast vele andere technische implementaties.

  • Backup policy

Tweemaal per dag wordt er een volledige back-up van jouw websites gemaakt. En iedere back-up wordt ook nog eens 7 dagen bijgehouden. Zo kan jij gerust zijn, dat er niets verloren gaat.

  • Varnish

Varnish is een webapplicatie accelerator en maakt jouw website nog performanter en sneller. Meer informatie over deze tool lees je hier (https://www.varnish-cache.org - Engels).

  • Git

Bij ieder kañooh hosting pakket voorzien wij een Git repository. Git is een populaire opensource tool die functioneert als versie controlesysteem. Zo is de huidige versie van jouw website altijd de juiste en duiken er geen onverwachte conflicten op met vorige versies. Meer informatie over GIT lees je hier (http://git-scm.com - Engels).

  • Apache Solr

Met de implementatie van Apache Solr biedt kañooh nog betere zoekresultaten op je website. Momenteel werken wij met versie Solr 4, en stellen deze in ieder hosting pakket ter beschikking. Lees hier alles over Apache Solr (https://lucene.apache.org/solr/ - Engels).

  • Memcached

Ieder kañooh hostingpakket kan gebruik maken van Memcached. Dit open source memory cachingsysteem garandeert een bijzonder efficiënte werking van het geheugen, om jouw website sneller te maken. Op deze website vind je meer technische informatie over Memcached. (http://memcached.org - Engels)