Een subpagina wordt onder een bovenliggende pagina in de navigatie geplaatst. In het voorbeeld hieronder is de pagina 'klinkers' een subpagina van 'Spellingregels'. En de pagina 'enkele of dubbele klinker' is dan weer een subpagina van 'klinkers'.
Een nieuwe pagina als subpagina toevoegen


Ga naar Pagina's > Pagina's toevoegen en ga dan naar Pagina inhoud en opties. Na het invoeren van titel en tekst, vind je onderaan de Navigatie opties. Geef de nieuwe pagina een menu-titel en plaats ze in een navigatie. Daaronder kan je ook nog aanvinken: "Toon het volgende niveau met menu-items", zodat de nieuwe pagina als submenu op de voorgaande pagina verschijnt.
Een bestaande pagina als subpagina toevoegen


Je kan een bestaande pagina ook in een submenu plaatsen. Dit kan je doen via de back-end van de pagina, of door te schuiven in de menu-structuur van de website. Via Pagina inhoud en opties kan je dezelfde stappen overlopen als bij een nieuwe pagina. Ga je via Structuur > Navigatie, dan kan je ook een submenu aanmaken via "Menu-item toevoegen". Ook hier geef je een menu-titel in, koppel je deze aan een pagina en sleep je ze vervolgens naar een bovenliggende pagina. Het is wel belangrijk dat in de back-end van de pagina "Toon het volgende niveau met menu items" staat aangevinkt.