Bij het invoeren van nieuwe panes kan je kiezen uit verschillende soorten van panes, afhankelijk van de paddles die je installeerde en elk met zijn eigen doelstelling.


Het meest up-to-date overzicht zie je door de volgende stappen uit te voeren:
  • Inhoud
  • Inhoud toevoegen
  • Maak een nieuwe pagina aan
  • Geef een titel op
  • Ga naar pagina regio's
  • Klik op het plusje bij een bepaalde regioPagina (inhoud) pane
Met deze pane kan je een de inhoud van een andere pagina aan een blok toevoegen. Je kan kiezen om de samenvatting van die pagina of de volledige pagina weer te geven.


Carrousel pane

Deze pane biedt de mogelijkheid om content op je website in de kijker te zetten.


Contactpersoon pane

Door deze pane op een bepaalde pagina te gebruiken breng je bezoekers in contact met de juiste persoon binnen de organisatie.


Regio-inhoud pane

Met deze pane kan je een de inhoud van een bepaalde vaste regio (ingesteld via Structuur --> Regio's) aan een blok toevoegen. Je kan kiezen om de samenvatting van die pagina of de volledige pagina weer te geven.


Embed widget pane

Via deze pane is het mogelijk om widgets van externe websites op een kañooh website in te sluiten of te embedden.


Google Custom Search pane
Een Google Custom Search pane gebruik je om een specifiek zoekveld te plaatsen op een pagina. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op een erg lange basis- of landingspagina, als de header met zoekveld uit beeld verdwijnt.


Inkomende RSS pane

Via deze pane kunnen bezoekers zich inschrijven op een feed waar de laatste berichten van jouw website in verschijnen.


Navigatiestructuur pane
Verwijs de lezer van een pagina door naar andere gerelateerde pagina’s met een Navigatie pane. Dit is bijzonder handig om de bezoeker van je website kennis te leren maken met het volledige aanbod van jouw website..


Vrije tekst (WYSIWYG) pane
Een vrije tekst pane is bijzonder geschikt om een kort bericht op je pagina weer te geven, zoals een korte aankondiging aan de zijkant van een basispagina. Gebruik dit niet voor belangrijke informatie want daar is je eerste optie altijd een basispagina, en niet een vrije tekst pane.


Afbeelding pane
In een afbeelding pane kan je gemakkelijk een logo, foto of afbeelding in een blok toevoegen.

Dynamische lijst pane
Een dynamische lijst geeft een opsomming in een pane weer, waarin er naar pagina’s verwezen wordt. Het somt de pagina’s op die aan een bepaald label (trefwoord uit de algemene woordenlijst) gekoppeld zijn. De opsomming in een dynamische lijst wordt automatisch geüpdatet, als een (nieuwe) pagina hetzelfde label (trefwoord) draagt.


Inschrijfformulier pane

Deze pane biedt de mogelijkheid om een inschrijfformulier op te stellen waarmee websitebezoekers zich voor jouw nieuwsbrief in kunnen schrijven. Dit formulier wordt gekoppeld aan jouw MailChimp account.


Organisatiefiche pane
Met een organisatiefiche in een blok, geef je erg duidelijk aan welke dienst of afdeling van een organisatie verantwoordelijk is of te contacteren valt aangaande de materie die op de pagina vermeld is.


RSS feeds pane

Via deze pane kan een bezoeker zich via een RSS Reader inschrijven op een of meerdere RSS feeds, zodat hij een overzicht krijgt van de laatste gepubliceerde inhoud op de website.


Download lijst pane

Met deze pane kan je gebruikers op een simpele manier toegang geven tot downloadbare items.


Video toevoegen pane

Deze pane biedt de mogelijkheid om video's te tonen aan de bezoeker. Het gaan dan eigen video's, youtube video's of Vimeo video's die je uploadde via de Mediatheek.


Contactformulier pane
Plaats een contactformulier pane in een blok op een pagina om je bezoekers contact met je te laten opnemen, zonder hen naar een aparte pagina te verwijzen.

Sociale media identiteit pane
Deze pane leidt de bezoeker van jouw website naar de sociale profielen van jouw organisatie.