Via de Theme Store kan je de look & feel van je website aanpassen. Je kiest een kleurenpalet dat past bij de stijl van je organisatie, zodat bezoekers in een oogopslag zien dat ze op het juiste adres zijn.

Creëer jouw online identiteit
In het kañooh webplatform kan je een eigen thema creëren met verschillende opmaakmogelijkheden.

Een waaier aan mogelijkheden
Hoe ver je gaat in het personaliseren van je website, bepaal je uiteraard zelf. Een website op het kañooh webplatform heeft sowieso een basis lay-out die in lijn is met het Merkenbeleid van de Vlaamse Overheid, waar je grote en kleine wijzigingen in kan aanbrengen.


Hieronder een bondig overzicht van de vele opties van de Theme Store.

  • Eerst en vooral kan je kiezen uit een brede waaier kleurpaletten, waarmee je de look & feel van je website bepaalt. Iedere kleurpalet bestaat uit een hoofdkleur (o.a. voor de header en footer) en meerdere subkleuren (voor de panes). Hieronder een overzicht van welke kleuren je waar terug vindt.
  • Uiteraard kan je in de header bovenaan ook de naam en een logo van je organisatie plaatsen.
  • Kies of maak zelf een achtergrond voor de header, de body en de footer van je website.
  • Ontwerp een profiel voor de opmaak van teksten op je website en voor het gebruik van hoofdingen, titels, lijsten, ...
  • Bepaal hoe opsommingen en links in de teksten op je website zullen ogen.
  • ...


Bovendien heeft kañooh ook rekening gehouden met het digitale merkenbeleid van de Vlaamse Overheid. Zij streven naar een uniforme en herkenbare online aanpak. Het kañooh webplatform beantwoordt daarvoor aan alle voorwaarden, zodat jij je daarover alvast geen zorgen meer om hoeft te maken.

Om bovenstaande mogelijkheden toe te passen, klik je bovenaan de back-end op ‘Theme Store’. Je vertrekt altijd van een basistheme dat je kan aanpassen.